Kviklån

Kviklån fra 1000 til 50.000 kroner.

Der findes en del forskellige gode muligheder for kviklån.

Når du vælger et kviklån, så er det dog vigtigt at du sammenligner dem, for at finde det bedste.

Nedenfor kan du sammenligne forskellige kviklån og forbrugslån med hinanden.

Se flere
Sortering af lånetilbud er opstillet efter hvor meget der udbetales i provision! Læs mere…

 

Kviklån fra 1000 til 50.000 kroner

Små kviklån på 1000 kroner eller stort kviklån på 50.000 kroner
Det er nemmere at låne online, end det nogensinde har været før. Du kan i løbet af få sekunder finde ud af hvilke steder der gerne vil give dig et lån, og det tager ikke andet end et par minutter fra at du starter med at ansøge til at du kan underskrive låneansøgningen med NemID. Det mest overraskende er dog ikke dette, men nærmere at du faktisk i de fleste tilfælde kan have pengene fra minilån og forbrugslån inde på din konto til forbrug indenfor 2 timer.

Der er stor forskel på udgifterne på kviklån

Når du låner bør du altid have et kig på ÅOP. Desto længere en periode du låner penge henover, desto vigtigere er det også at ÅOP er lav. Det betyder, at du ved kviklån ofte har en højere åop end med andre lån, men at det faktisk godt kan have en større betydning, hvis du rent faktisk betaler lånet tilbage over mere end et år, da det så vil være den rene udgift det er et symbol på.

Når du låner på nettet, så skal du altså være opmærksom på hvor hurtigt du kan betale lånet tilbage. Det er altid bedst at betale så hurtigt som muligt tilbage, men det er også vigtigt at du sætter en realistisk tidsperiode, så du har råd til at betale hver enkelt betaling til tiden.

Med kviklån er det ofte særdeles vigtigt at du får betalt pengene tilbage indenfor den første måned, da omkostningerne i de fleste tilfælde stiger utrolig meget, hvis du holder lånet i længere tid. Hvis du ved at du ikke kan betale lånet tilbage indenfor en måned, så bør du gå efter minilån eller forbrugslån, som ikke har så høj en ÅOP.

kviklån

Lån 10000 kr og betal tilbage over flere måneder

Der er forskel på små lån, eller kviklån som de også bliver kaldt. De fleste vil tænke på kviklån, hvilket er små lån som skal betales tilbage indenfor 30 dage, men der er også minilån. Lige som med kviklån, så kan du som regel ikke låne mere end 10000 kr, men modsat kviklån, så vil du normalt sætte en betalingsperiode der er flere måneder, og ganske ofte et år eller to.

Dette gør at minilån faktisk er meget anderledes end kviklån, og det gør det også til et godt lån for flere mennesker, der ikke på samme måde risikere ikke at kunne betale lånet tilbage indenfor de første 30 dage, hvilket normalt giver nogle ret store gebyrer, og dermed også gør lånet væsentlig dyre. Minilån kan derimod være en ganske fornuftig løsning, hvis du en enkelt gang har brug for lidt ekstra penge på din bankkonto.

Leasy Minilån – populært minilån, hvor du kan låne 10000 kr
Et af de meget populære minilån er Leasy minilån. Her har du mulighed for at låne op til 10000 kr, og du kan vælge at betale dem tilbage over et år, to år eller tre år, alt efter hvad der passer dig bedst. Som udgangspunkt anbefaler vi at man vælger ikke at betale minilånet tilbage over alt for lang en periode, men det afhænger selvfølgelig af den enkeltes situation.

En betalingsperiode på et år, er derfor et godt valg. Bag Leasy Minilån står, som navnet antyder, Leasy som er en velkendt organisation indenfor forbrugslån. Der er derfor også styr på alle detaljerne, og du kan roligt låne hos dem.

Lån penge rentefrit

Langt de fleste vil syntes godt om at kunne låne penge i en rentefri periode, og hvis det er noget som du kan gøre gavn af, så anbefaler vi da også at man gør brug af det. I denne periode, så kan det være en god ide at du forsøger at spare lidt penge sammen, hvis det er muligt.

Så har du nemlig igen lettere ved at betale de første afdrag af lånet efter nogle måneder. Så føles det heller ikke så hårdt at skulle betale lånet tilbage igen. Her på Lån365.dk har vi en fornemmelse for at Fokuslån let kan gå hen og blive en af danskernes mest populære steder at tage et forbrugslån

 

Oversigt med alle lån