Bank Norwegian

Bank Norwegian Danmark – forbrugslån i Danmark

Bank Norwegian lån – godt valg af kreditkort og spændende forbrugslån

Bank Norwegian har stor succes i de andre Nordiske lande..

Lån penge uden afslag

Læs mere om Bank Norwegian forbrugslån nedenfor.

Norwegian er frem for alt kendt for at flyve mennesker fra en destination til en anden, og den største konkurrent til SAS her i Norden. Norwegian ejer dog en stor del af den bank som nu kommer til landet, nemlig Bank Norwegian. Banken er en stor succes først og fremmest i Norge, men efterfølgende også i de andre Nordiske lande, og nu Danmark, af flere grunde.

Den ene er at de levere gode og konkurrencedygtige forbrugslån, som på alle planer kan konkurrerer med deres konkurrenter. Den anden er den spændende mulighed som de har med deres kreditkort. Når du vælger at bruge et kreditkort gennem Bank Norwegian, så kan du nemlig optjene point til dine flyrejser med samme selskab. I Danmark er der ikke den store tradition for at gå på jagt efter kreditkort som giver lidt ekstra når man bruger dem, hvilket egentlig godt kan undre en.

Vi danskere elsker jo at rejse, så for de fleste burde jo ikke blive noget problem at bruge de point som bliver samlet sammen via de køb som man alligevel laver hver dag i dagligvarebutikkerne og når vi shopper online.

Det bliver rigtig spændende at se om Bank Norwegian kan sætte lidt gang i konkurrence på kreditkort markedet, så vi også kan få flere fordele fra de andre i branchen. Lige meget hvad, så er der i hvert fald nogle fordele og point at hente, hvis du vælger at se på Bank Norwegians tilbud.

Forbrugslån mellem 5000 kroner og 400.000 kroner – udbetalt efter 1-2 dage

En af de ting som Norwegian Bank presser det danske marked for forbrugslån fra dag et, er hvor stort et forbrugslån det er muligt hurtigt og let at tage online. Det er muligt at låne alt lige fra 5000 kroner til 400.000 kroner online, og Norwegian er mindst lige så hurtigt til at udbetale pengene som de andre. Du kan nemlig få forbrugslån fra den nye spiller udbetalt samme dag som du ansøger om lånet.

Det nye lån er oplagt til at bruge på indfrielse af forskellige dyre lån. Hvis du har flere forskellige kreditkortlån og kviklån, så bør du overveje at ansøge om et samlelån hos Norwegain. Der er rigtig gode chancer for at du på den måde kan gøre det væsentlig billigere end hvad du har lige nu.

 

Oversigt med alle lån